У Чернівцях ресторани і кафе після шостої години вечора повинні будуть закриватися. Так вирішили місцева влада і епідеміологи через рекордну кількість хворих на коронавірус.

На Буковині щодоби по 400 осіб отримують позитивні ПЛР-тести на Ковід. Через це місто Чернівці та деякі райони Чернівецької області знову опинилися в "червоній" зоні.

Школи повернулися до дистанційного навчання, а поліцейські вирушили на вечірні рейди по місцях громадського харчування, де не дотримувалися обмеження.

Численних відвідувачів просили покинути ресторани, а на власників виписали за кілька днів понад пів-сотні адмін-протоколів за порушення карантину.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Розуміємо, що підприємцям також нелегко. Однак ми змушені об'єднатися разом і потроху вийти з цієї непростої ситуації, яка зараз є на Буковині, в Україні і більшою мірою по всьому світу", - каже Олег Йосипів, керівник Управління патрульної поліції в Чернівецькій області.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні виявлено 9 524 випадки захворювання коронавірусом. У країні за весь час пандемії заразилося коронавірусом 420 617 осіб. З них видужали вже 176 404, померло 7 731 людина.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що в Україні запровадять спеціальні правила карантину для пенсіонерів: що потрібно знати про "годину літніх людей"

Також портал Знай.ua писав, що у Львові не вистачає місць для хворих коронавірусом - лікуватимуть у швидких.

Також портал Знай.ua писав, що Дмитро Снєгирьов звернувся до українців з терміновою заявою: "Опиниться на межі колапсу"