Стало відомо про те, як лікують людей з коронавірусом у місті Чернівці. Які існують нюанси.

Таким чином, повідомляється, що в місті Чернівці хворим не вистачає кисню. Пацієнти іноді змушені самостійно купувати балони з повітрям.

Це викликало ряд обурень і перевірок.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

Медик Ольга Кобевко працює на» передовій " з першого дня епідемії. У своїх соціальних мережах вона розповідала про те, як проходить лікування хворих у місті Чернівці. Саме він став епіцентрів коронавірусу в Україні з самого початку епідемії.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо я хворого важко протікає хвороба, то йому видають кисневу маску. Дуже важливо не упустити цей момент.

Загальна кількість хворих на сьогоднішній день становить приблизно 10 тисяч, а щодня фіксують по 400 нових випадків.

Кисню на всіх не вистачає. В кінці жовтня, наприклад, привезли пацієнтку, якій потрібна була киснева маска, але, все було зайнято. Дружину зараженої довелося привезти кисневі балони.

На щастя, її вдалося врятувати. Після цього випадку лікарнею зацікавилися, і влада почала закуповувати кисневі концентратори.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що в Україні запровадять спеціальні правила карантину для пенсіонерів: що потрібно знати про " годину літніх людей"

Також портал Знай.ІА писав, що Дмитро Снєгирьов звернувся до українців з терміновою заявою: "опиниться на межі колапсу"

Нагадаємо, Комаровський розповів, як перевірити, що всередині школи дотримуються всі правила профілактики