Минулого місяця, як з’ясували правоохоронці в процесі досудового розслідування, 31-річний житель села Бобівці викрав з території місцевого кладовища металеву огорожу.

Буковинець здав огорожу на металобрухт. По підрахункам, загальна сума збитків становить майже 4 тисячі гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У поліції зібрали достатню кількість доказів. Співробітники поліції довели причетність чоловіка до кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Сектор дізнання Сторожинецького відділу поліції за процесуального керівництва Сторожинецької місцевої прокуратури склав обвинувальний акт та скерував його до суду для розгляду.

За крадіжку огорожі з кладовища буковинцю загрожує до 5 років за гратами.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, у Львові стався інцидент зі спробою пограбування, який, на щастя, завершився благополучно для потенційної жертви.

Літній жінці було 89 років, і в момент вторгнення злодія в її житло, вона перебувала вдома разом з 14-річною онукою.

Дівчинка і її бабуся почули шум у квартирі і пішли перевірити, що відбувається. У цей момент зловмисник обшукував квартиру. Злодій побачив жінку і дівчинку, але вирішив, що вони не становлять ніякої загрози, і продовжив Шукати цінні речі. Бабуся з онукою вийшли з квартири і замкнули будинок, після чого подзвонили в поліцію.

Поліцейські прибули на місце та затримали зловмисника.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Тернопільщині поліція затримала горе-вітчима за "виховання" дитини - бив кулаками по голові, зламав ногу.

Також портал Знай.uа писав, що батько "здав" свого сина поліції після скоєного ДТП на спорткарі Mustang. У підсумку, водієві Mustang було пред'явлено кілька звинувачень.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі родичі-упирі викинули пенсіонерку на вулицю: "Вивезли і залишили на камінні" Бабуся залишилася без даху над головою.