100 років тому в буковинських газетах можна було знайти рекламу на будь-який смак - від сільськогосподарської техніки до екстракту гуляшу.

Читайте Знай в Google News!

Про найнезвичайніші рекламні оголошення розповідає видання "Молодий буковинець".

Газета " Буковина "(випуск від 07.07.1906) розмістила рекламне оголошення про розважальне шоу У.Ф. Коуді "Дикий Захід Баффало Білла". Видання вказало, що захід триватиме два дні і проходитиме на території свинячого ярмарку в наметі, який не промокає.

Видання "Буковенір Пост" розмістило рекламу новітнього винаходу – екстракту гуляшу фірми "Рот" (випуск від 28.06.1900). В оголошенні було зазначено, що екстракт містить кращі і найчистіші жири, помірна кількість приправ. Ціна однієї порції, якої вистачить на 4-5 кг м'яса, - 40 крейцерів. Для 1 кг м'яса - 10 крейцерів.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Реклама екстракту гуляшу / фото : Молодий буковинець
Реклама екстракту гуляшу / фото : Молодий буковинець

Про те, що у Чернівцях 11 квітня 1911 року буде великий пересувний цирк "Генрі" повідомила газета "Ді Фольксвер". Захід проводився у великих наметах, розташованих неподалік від університету. У виставі брали участь 29 породистих коней, слони і зебри.

Реклама цирка / фото: Молодий буковинець
Реклама цирку / фото : Молодий буковинець

Реклама в газеті / фото : Молодий буковинець
Реклама в газеті / фото : Молодий буковинець

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що шведський король Вальдемар I Біргерссон втратив трон через власну розпусту.

Як повідомляв портал Знай.иа, археологи відшукали шикарний маєток часів біблійних царів.

Також Знай.иа писав, що у Житомирській області рибалка знайшов 32 тисячолітні монети.