Чернівецький журналіст В’ячеслав Хабайло показав роботу буковинських медиків в умовах пандемії коронавірусу. Він презентував фрагмент власного документального фільму "Дихати".

В’ячеслав Хабайло опублікував відповідне відео на власній фейсбук-сторінці.

"А поки наші чернівецькі політики змагаються за владу, наші лікарі на межі своїх можливостей і сил, щоденно по 12-18 годин на добу борються з пандемією. Після проморолика в рамках соціального документального проекту "ДИХАТИ" представляємо вам один із фрагментів фільму в якому ви побачите, як наші буковинські лікарі в нічну зміну рятують життя вкрай важких пацієнтів в реанімаційному відділенні Чернівецької міської лікарні №1. Дякую колективу лікарні за мужність і терпіння, за те, що міг бути пліч-о-пліч з вами", – написав до відео автор.

Лікарі без відпочинку самовіддано борються з поширенням коронавірусу по всій країні. Доктора, медсестри, медбрати та інший персонал лікарень при цьому найбільш схильна до зараження група, незважаючи на захисні костюми і маски.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав, що робити, якщо на вас чхнув заражений Covid-19. Епідеміолог пояснив, як не інфікуватись в магазині чи маршрутці.

Також портал Знай.uа писав, що харківський лікар показав, як українців лікують від коронавірусу: "Рівень аборигенів Амазонки"

Також портал Знай.uа писав, чому чоловіки тяжко переносять Covid-19. Лікар назвав головну причину агресивності вірусу в організмі.