Чернівецька міська комісія не знайшла погашених бюлетенів однієї із ДВК.

Про це повідомляє ГМ "ОПОРА".

9 листопада Чернівецька міська ТВК планувала продовжити перерахунок виборчих бюлетенів з дільниці №730471. Коли 7 листопада ТВК перерахувала бюлетені з виборів до обласної ради, то слідуючим кроком перерахунку була районна рада. Але тоді виявилось, що погашені бюлетені з цієї дільниці відсутні в приміщенні ТВК. Тоді комісія прийняла рішення скласти акт про відсутність даної виборчої документації. Згодом засідання було продовжено.

“Ні в кого ніякої підозри не може бути ні на кого. Я думаю, що ці бюлетені десь є, але витрачати час на їхній пошук ми не будемо, нам треба працювати, тому ми склали протокол. Це звичайне технічне питання”, - прокоментував ситуацію Голова Чернівецької міської територіальної комісії Сергій Ключук.

Чернівецька міська ТВК, не знайшовши погашених бюлетенів з виборів до Чернівецької районної ради на виборчій дільниці №730471, склала акт про їхню відсутність.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, повторний підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці у відповідному виборчому окрузі з відповідних місцевих виборів здійснюється територіальною виборчою комісією після розгляду і прийняття протоколів та інших документів від усіх дільничних виборчих комісій відповідно до частини 12 статті 254 Виборчого кодексу України.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Микола Томенко показав унікальність "олігархічно-феодальних виборів-2020"

Також портал Знай.uа писав, що на Хмельниччині молодий мер повторив долю Симчишина: "Рекорд"

Також портал Знай.uа писав, що хворий Кернес поступився кріслом подружці Кучера: "Я відмовляюся"