10 листопада в Черніцях у будинках в районі вулиці Максимовича призупинили теплопостачання через ремонтні роботи, які проводить "Чернівціобленерго".

На фейсбук-сторінці Департамент ЖКГ Чернівці перерахували вулиці, що що залишились без тепла.

"У зв'язку з проведенням чернівецьких аварійних ремонтних робіт на підстанції тимчасово зупинили котел Максимовича (Вул. Максимович, 19 рік)", - йдеться у повідомленні.

Роботи мають завершитися до 16:00. Після завершення робіт, теплокомуненерго пообіцяло негайно відновити постачання теплоносія.

Водночас у зв'язку з поривом ланцюжка поставок автостради та аварійних відновлювальних робіт, нема тепла і в районі вулиць Комарова та Ентузіастів. Магістральні мережі обіцяють полагодити до вечора 10 листопада.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, куди скаржитися на холодні батареї та як добитися "знижки" за опалення: експерти надали дієві поради. Розпочати треба з постачальника послуг тепла.

Також портал Знай.uа писав, що франківчанин погрів собі ніжки за рахунок задубілих сусідів – комунальники в ауті. Жителі не розуміли, чому у них відсутнє опалення. Франківчанин залишив своїх сусідів без опалення через рішення зробити собі теплу підлогу.

Також портал Знай.uа писав, що Марцінків оголосив "свободу" батареям у Франківську: "Скоро..." В ефірі ТРК "Вежа" Руслан Марцінків дав відповіді на запитання, серед яких було питання і про те, за який час Івано-Франківськ зможе повністю перейти на індивідуальне опалення.