У Чернівцях відбувся подзвін за загиблим героєм Геннадієм Моторіним. Ушанувати пам’ять героя зібралися рідні, волонтери, друзі та побратими.

Про це повідомляє АСС.

Геннадій народився 8 січня 1982 року в Краматорську Донецької області. Він був старшим солдатом відділення роти саперів.

7 листопада 2019-го Геннадій Моторін у складі підрозділу виконував завдання із забезпечення лісом-кругляком позицій на південно-західній околиці міста Авдіївки (біля шахти «Бутівка»). Коли бійці вивантажували деревину, ворог обстріляв їх із ПТРК. Одна з ракет ворога влучила в машину, біля якої працювали бійців.

Під час обстрілу загинув на місці старший солдат Герман Бродніков. Геннадія у важкому стані був доставлений до лікарні в Авдіївці. Але лікарям не вдалося врятувати содата і наступного дня він у лікарні помер. У Чернівцях у загиблого залишилися брат, дві сестри та син Артем.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Поховали героя в смт Іванівка поблизу Краматорська Донецької області.

Геннадія Моторіна указом Президента України «за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України» нагороджено орденом «За мужність»
III ступеня.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Львові прощаються із загиблим на Донбасі героєм - любив Україну під кулями і "Градами"

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Снєгирьов розповів про ситуацію на Донбасі і засмутив українців: "Це пересмикувати факти"

Також портал Знай.uа писав, що франківчанка втратила на Донбасі чоловіка, і Путін тут ні до чого: "Сказали, він сам..."