У Чернівцях мешканці багатоквартирного будинку стверджують, що кандидат нібито обурився на низьку підтримку на виборах.

Один з кандидатів в депутати міської ради нібито пообіцяв зробити тротуар у дворі будинку у разі його підтримки на місцевих виборах.

Депутат Чернівецької міськради Андрій Романчишин повідомив на своїй сторінці у Facebook, що один з кандидатів, прізвище якого він не назвав, напередодні місцевих виборів привіз будівельні матеріали на подвір’я багатоповерхового будинку на вулиці Воробкевича, 17 у Чернівцях.

За словами Романчишина, кандидат у депутати обіцяв мешканцям будинку облаштувати пішохідну доріжку за допомогою бруківки, бордюрів та відсіву.

Мешканці цього будинку також підтвердили УНІАН цю інформацію. Вони звинуватили кандидата в тому, що він, обурившись на низьку підтримку на виборах, після голосування нібито відібрав у них будівельні матеріали. При цьому жителі будинку відмовились назвати прізвище кандидата.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Житель будинку розповів, що вперше кандидат зібрав жителів багатоповерхівки за два тижні до виборів та поцікавився в людей, чим він може їм допомогти, аби його підтримали на виборах.

«Жителі вирішили – оскільки поруч із нашим домом ходить багато людей, то непогано було би встановити доріжку із бруківки. Адже тут стежка протоптана, але темно і брудно. Відповідно, запропонували – якби кандидат побудував доріжку та провів би освітлення, то було би чудово. Кандидат погодився», – говорить чоловік.

Бригада працівників із будматеріалами прибула до будинку вже у четвер, 22 жовтня.

«Вони лише накопали ямок для бордюрів. А в п’ятницю вже ніхто не прийшов. Однак уже в суботу перед самими виборами тут встановили бордюри й завезли будматеріали – відсів для доріжок та чотири піддони з бруківкою», – розповідає чоловік далі.

Але у суботу перед виборами робота із облаштування доріжки зупинилась.

«У неділю вибори пройшли, але ніхто не з’являвся вже. У понеділок – нікого, у вівторок – також. У четвер після виборів ми, мешканці будинку, вирішили той піддон із бруківкою заховати у підвал. Бо вже дехто оком на нього кинув», – каже житель будинку.

Робітники таки з’явилися згодом і сказали, що вони забирають усі свої інструменти та будматеріали. Пізніше приїхав і сам кандидат та забрав матеріали.

Інший мешканець цієї багатоповерхівки заявив, що цим кандидатом був Владислав Пруський, який балотувався від партії «Слуга народу» (під №6, на виборчому окрузі Чернівців №1).

У коментарі кореспонденту УНІАН Пруський заперечив інформацію про нібито облаштування ним пішохідної доріжки.

«Не знаю такої історії. Я не ставив ніяку бруківку», – відповів Пруський.

Нагадаємо, що Кернес потрапив до рейтингу найпопулярніших мерів України

Як повідомляв портал Знай.uа, Євгенія Іванська отримала нову посаду: чиновниця, яка "обілечувала" забудовників, пішла на підвищення.

Також портал Знай.uа писав, що Микола Томенко про скандал з КСУ: "Повинні написати заяву про відставку"