У Чернівецькому обласному музеї народної архітектури та побуту висадили 40 смерек.

Смерекова стіна відгородила сучасні приватні будинки від території музею. Про це повідомляють у Чернівецькій ОДА.

Дерева вписалися в експозицію музею просто неба. Смереки висадили працівники лісового господарства. Саджанці для озеленення вирощені лісівниками ДП «Сторожинецьке ЛГ».

«Чернівецький обласний музей народної архітектури та побуту відкритий для співпраці та реалізації сміливих творчих проектів», - йдеться у повідомленні.

У Чернівецькому обласному музеї народної архітектури та побуту створюють нову етнографічну експозицію, де планують облаштувати Гуцульський двір. Нещодавно до музею перевезли старовинну хату з Буковинських Карпат. Також у музеї створюють нову етнографічну експозицію «Підгір'я Буковини».

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Фото з допису Чернівецької ОДА
Фото з допису Чернівецької ОДА

Фото з допису Чернівецької ОДА
Фото з допису Чернівецької ОДА

Нагадаємо, тернополянка створює унікальні ляльки з сухих трав. Людмила Павлова вже 10 років робить ляльок. Спочатку вона використовувала текстильні матеріали і нитки, глину, а зараз вона створює твори мистецтва з сухих трав.

Майстер зазначила, що не всі види трав, що ростуть на території України, підходять для створення ляльок. Головним матеріалом є Висушені листя кукурудзи, також Людмила самостійно вирощує і сушить рослини, які потім стають частиною її ляльок.

Раніше портал Знай.uа писав: Елементарно, Ватсоне - колишній президент "вкрав" візитівку Шерлока Холмса.

Також портал Знай.uа писав, що Ніцой побувала на епохальній події, яку обійшли ЗМІ: "Ми ще давніша нація"

Також портал Знай.uа писав, що співачка ТО-MÁ влаштувала погром у столичному музеї заради кліпу - це "Шкідлива звичка"