У неділю ввечері, 15 листопада, біля селища Чорнівка Чернівецької області загубилася мама з малолітніми дітьми.

Пресслужба місцевої поліції повідомляє, що за допомогою звернулася сама жінка. По телефону вона розповіла, що вже довгий час не може знайти вихід з лісу, при цьому вона не одна: разом з 31-річною жінкою знаходяться двоє її малолітніх дітей 9 і 12 років.

Поліція негайно почала пошуки. Швидше за все, жінку змогли знайти за сигналом її смартфона, який, на щастя для всіх, продовжував справно працювати і ловити мережу. Копи знайшли жінку з дітьми і супроводили до будинку. Медична допомога нікому не знадобилася.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Чорнобилі грибники назбирали десятки кілограмів радіоактивних "смаколиків": "Перевищують норму в 10 разів" У Чорнобильській зоні відчуження затримали трьох грибників, які збиралися вивезти за периметр близько 60 кілограмів грибів.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що прикарпатець знайшов "пальці мерця" в горах, кадри не для слабкодухих. Прикарпатець виявив дуже рідкісний гриб.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові зник відомий науковець та колишній футболіст, який має проблеми з пам'яттю: "Не згадає навіть свого імені" Відомо, що чоловік має проблеми з пам'яттю, тож може забувати де живе та як його звати.