Буковинку атакував скажений кіт - у селі Тисовець Чернівецької області хвора тварина підстергла та накинулась на жінку на власному подвір’ї.

Подробиці повідомляє Сторожинець.інфо.

Спочатку нічого не віщувало біди - жінка побачила на подвір’ї бродячого кота і вийшла, щоб його прогнати. Підштовхнула ногою, а розлючена тварина у відповідь її вкусила.

Покусана жінка покликала на допомогу сусідів. На кота накинули коробку, щоб він не покусав іще когось. Але на ранок кіт був вже мертвим. Селяни злякалися і одразу ж і викликали ветеринарну службу, яка відправила тіло кота експертизу.

В ході експертизи у тварини був підтверджений сказ. Тепер жінка проходитиме курс антирабічних щеплень.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Автомобілі швидкої допомоги, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Автомобілі швидкої допомоги, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, шалений скандал розгорівся у звичайному дитячому садку в селі Веприн Житомирської області: одна з мам звинуватила вихователів у побоях, у відповідь почула багато приємного.

Як повідомляв Знай.uа, червоний карантин в Україні: Ляшко розповів, як зміниться робота шкіл і дитсадків.

Знай.uа писав, українцям представили новий закон про "дистанційку": як працювати вдома і навіщо потрібен гнучкий графік.