У Чернівцях коронавірус забрав життя відомої гінекологині Світлани Маланчук.

Про на своїй сторінці у Facebook повідомила її колега, Олена Боштан-Албота.

Пані Світлана була завідувачкою пологовим відділенням у перинатальному центрі Чернівецької області.

“Ще один лікар пішов у потойбічний світ, ще одне серце, яке співчувало горю, допомагало в проблемах перестало битися… Ще один лікар-професіонал поклав своє життя на вівтар боротьби з короновірусом. Схиліть голову, зупиніться, помоліться”, – написала Боштан-Албота.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, на Тернопільщині помер викладач Підгаєцького професійного аграрного ліцею. Колеги повідомили, що викладач Іван Михайлович Тимчук помер на 61 році життя.

Він викладав українську мову та літературу. Колеги померлого висловили співчуття рідним і близьким померлого педагога. Вони також розповіли, що Іван Тимчук був людиною прекрасної душі, його серце і душа завжди були відкриті.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "На його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.uа писав, що Садовий отямився перед другим туром, судитиметься з Кабміном: "Локдаун на вихідні – абсурд" Львівська міськрада збирається подавати позов до суду на рішення Кабінету Міністрів від 11 листопада про введення в Україні карантину вихідного дня.