Стало відомо про те, що медики виписали з лікарні пацієнток, яким провели операції на відкритому серці. Вперше таке зробили на Буковині.

Таким чином, повідомляється, що мешканок Чернівецької області, яким першим на Буковині провели операцію на відкритому серці, виписали додому. Медики запевнили, що вони перебувають у задовільному стані.

Про це розповіли на сторінці обласної лікарні в соціальній мережі Facebook.

Сталося все це, в жовтні місяці. Дана подія поклала початок місцевої кардіохірургії, і стало історичним.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Тепер, жителі Буковини не будуть зобов'язані їхати в столицю, щоб їх там прооперували, все є на місці.

Одна з пацієнток розповідала, що 16 років хвороба приносила їй дискомфорт, а операцію відкладала лише тому, що потрібно було їхати до Києва.

Найважчим виявився перший день після операції, коли потрібно було приходити до тями. Потім, все стабілізувалося, і вона вже самостійно могла пересуватися.

Обидві пацієнтки дуже переживали, але, як виявилося - даремно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові тяжко хворий хлопець показав приклад стійкості, здоровим таке не під силу

Як повідомляв портал Знай , Малятко народилося від сурогатної матері з рідкісною хворобою, батьки-китайці навіть не глянули

Також, Знай писав, що маленького українця спалює онкологія, життя повисла на волосині