Українцям почнуть виписувати штрафи за відсутність маски в транспорті та інших громадських місцях.

Порушення норми карантину може коштувати від 170 до 255 гривень. Відповідний документ Володимир Зеленський підписав у четвер, 19 листопада, йдеться на сайті президента України.

Так, новий закон доповнює статтю 44-3 кодексу України Про адміністративні правопорушення, друга її частина тепер передбачає накладення штрафу від 10 до 15 неоподатковуваних мінімумів (від 170 до 255 гривень). У Зеленського зазначили: закон ухвалили виключно для того, щоб запобігти поширенню коронавірусної інфекції.

Закон почне діяти на наступний день після публікації.

Тим часом Президента України Володимира Зеленського і главу Офісу президента Андрія Єрмака було госпіталізовано до лікарні "Феофанія" з підтвердженими тестами на covid-19. І якщо Зеленський постійно розважає українців "відосиками" з лікарні, то Єрмак вперше за весь час перебування в "Феофанії" звернувся до краян.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 12 листопада Зеленського і Єрмака госпіталізували в лікарню "Феофанія"

Як повідомляв портал Знай.ua, у Єрмака заявили про старт розслідування щодо махінацій в Covid-фонді

Також Знай.ua писав, лікування Зеленського у ″Феофанії″ обходиться в кругленьку суму