У четвер, 19 листопада, після тяжкої боротьби з коронавірусною інфекцією у вічність відійшов Анатолій Вдовічен - головний лікар Чернівецького обласного медичного діагностичного центру.

Про це на Facebook-сторінці закладу повідомили його колеги.

"Серце Анатолія Миколайовича перестало битися на 68-му році життя після виснажливої боротьби з COVID-19. Він прожив життя сумлінної, чесної та порядної людини, чим заслужив повагу тих, хто його знав. Анатолій Миколайович був справжнім професіоналом своєї справи, наполегливим та працелюбним. Його досвід і приклади мудрих вчинків стануть у нагоді не одному поколінню медичних працівників. Діагностичний центр для Анатолія Миколайовича був способом життя", - пишуть безутішні медики.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, на Тернопільщині помер викладач Підгаєцького професійного аграрного ліцею. Колеги повідомили, що викладач Іван Михайлович Тимчук помер на 61 році життя.

Він викладав українську мову та літературу. Колеги померлого висловили співчуття рідним і близьким померлого педагога. Вони також розповіли, що Іван Тимчук був людиною прекрасної душі, його серце і душа завжди були відкриті.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "На його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.uа писав, що Садовий отямився перед другим туром, судитиметься з Кабміном: "Локдаун на вихідні – абсурд" Львівська міськрада збирається подавати позов до суду на рішення Кабінету Міністрів від 11 листопада про введення в Україні карантину вихідного дня.