Син голови Чернівецької обласної ради Артур Мунтян закликав буковинців помолитися за його батька Івана Мунтяна, який зліг з коронавірусом.

Читайте Знай в Google News!

Публікацію з проханням Артур Мунтян опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Друзі, знайомі, рідні! Прошу вас підтримати нашу сім’ю в молитві за нашого Тата. Нехай Господь вас Благословить!", – просить син за батька.

Водночас він не повідомив жодних подробиць щодо стану здоров’я голови облради.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Нехай Бог допомагає", "Молимося за нього", "Бажаємо вашому батькові якнайшвидшого одужання", - пишуть користувачі у коментарях під публікацією.

Скріншот Facebook.

Наразі відомо лише те, що голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян декілька днів тому був госпіталізований з COVID-19 та двобічною пневмонією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українка звернулась до міністра охорони здоров’я Максима Степанова, який нині відсиджується на самоізоляції, тож, має час почитати дуже показову історію про те, як воно - намагатися врятувати від коронавірусу "рядову бабцю" в Україні!