На Буковині жінка продала своє розкішне волосся, щоб мати змогу вилікувати маму від коронавірусу.

Читайте Знай в Google News!

Подробиці повідомляє Буковинська правда.

Жителька Буковини Тетяна Нестерук зважилася на болючий для будь-якої жінки крок – обстригти і продати розкішне волосся довжиною 55 сантиметрів.

Тетяна зважилась на це, когли дізналася про хворобу мами – у 79-річної пенсіонерки виявили коронавірус. Коштів на лікування ні в матері, ні в доньки не було.

"Ми живемо окремо від мами. Казала їй, просили, щоб вона не ходила сама в магазин, не їздила транспортом, ми самі все привеземо. Але вона не послухала. Все життя була активною, працювала, тому навіть у такий поважний вік не може всидіти на місці. А потім зателефонувала мені і поскаржилася на висока температуру, кашель. Казала, що не може дихати. Ми дуже злякалися", – розповідає Тетяна.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Лікарня, фото: Facebook
Лікарня, фото: Facebook

Жінка одразу поїхала до старенької матері і зателефонувала її сімейному лікарю, яка дала направлення на тестування.

"Тест виявився позитивним, у мами - ковід. А вона ж пенсіонерка, лікування дуже дороге – призначили противірусні препарати, антибіотики, вітаміни. У нас з чоловіком теж у гаманцях пусто – ледве платимо за навчання сина в університеті. І тут я десь випадково прочитала, що в перукарні купують волосся. Подумала і вирішила продати своє. Воно в мене жодного разу не фарбоване, а це дуже ціниться", - каже Тетяна.

Розкішне волосся Тетяни заважило майже сто грамів – за нього жінка отримала п’ять тисяч гривень.

Буковинка продала волосся заради мами, ілюстративне фото

"Одразу пішла в аптеку і накупила мамі ліків. Доводилося робити уколи. Зараз мама почувається вже краще, навіть почала виходити на вулицю", - радіє донька.

Жінка зізнається, що все життя ростила волосся, берегла і доглядала за ним. Зробити стрижку ніколи навіть думки не виникало. Але не шкодує, що довелося його відрізати, щоб вилікувати матір.

"Відросте. Головне, щоб мама жила", - махнула рукою Тетяна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, буковинку атакував скажений кіт - у селі Тисовець Чернівецької області хвора тварина підстергла та накинулась на жінку на власному подвір’ї.

Як повідомляв Знай.uа, червоний карантин в Україні: Ляшко розповів, як зміниться робота шкіл і дитсадків.

Знай.uа писав, українцям представили новий закон про "дистанційку": як працювати вдома і навіщо потрібен гнучкий графік.