На Буковині нелюди схопили кішку і планували її спалити. Моторошну "церемонію" знімали на відео і виклали в соціальні мережі.

Як розповіли в прес-службі поліції, троє хлопців, один з яких неповнолітній, які фігурували на відео, вже встановлені. Всі уродженці Буковини. За словами хлопців, таким чином вони вирішили розважитися.

Правоохоронці провели бесіду як з "веселунами", так і з їхніми батьками. Наразі співробітники сектору ювенальної превенції Кіцманського відділу поліції проводять ретельну перевірку даної події.

Зазначимо, що за жорстоке поводження з тваринами в Україні передбачається покарання у вигляді адміністративної відповідальності (штраф від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією тварини) або кримінальної - від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі шкуродер виколупав очі лабрадору, місто в жаху: "знайти за всяку ціну"

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що у Львові таксист побив ногами пасажира за собаку: обличчя на шматки.

Також портал Знай.ua писав, що Байден після поразки Трампа заповнить Білий дім хвостатими кусаками: вороги не підберуться.