У п`ятницю, 27 листопада, в Чернівцях раптово помер заслужений лікар України Петро Грубий.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила родичка медика Наталія Тищук.

"Ми дуже сумуємо з приводу його втрати. Пам'ятаємо і любимо ! Нехай земля Вам буде пухом, а Бог подарує вічне життя та спокій. Вічна і світла пам'ять!", – написала жінка.

З 1986 по 1988 рік Петро Грубий працював головним лікарем на Житомирщині. У 1986 році, коли сталася аварія на Чорнобильській атомній електростанції, пішов ліквідатором.

Працював у Чернівецькій міській лікарні №1 з 1990 по 1992 роки. Наступні 15 років був головним лікарем у Чернівецькій міській лікарні №2.

У зв’язку з важкою хворобою в 2009 був вимушений покинути лікарську діяльність.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, на Тернопільщині помер викладач Підгаєцького професійного аграрного ліцею. Колеги повідомили, що викладач Іван Михайлович Тимчук помер на 61 році життя.

Він викладав українську мову та літературу. Колеги померлого висловили співчуття рідним і близьким померлого педагога. Вони також розповіли, що Іван Тимчук був людиною прекрасної душі, його серце і душа завжди були відкриті.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "На його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.uа писав, що у Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці Наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича - жінці було лише 48 років.