У Чернівцях мешкає родина Мурару, де не з чуток знають: любов - найкращий еліксир для міцного і дружного життя.

Подружжя Мурару мають шістьох власних дітей та вісьмох прийомних, йдеться у сюжеті "Променю". Дев’ятирічного Вадима, який від народження жив у Ніжинському інтернаті для діток з інвалідністю, сім`я хоче всиновити найближчим часом.

Хлопчик вже живе разом з 14 новоспеченими братами та сестрами. Разом з мамою читає, пише та наздоганяє шкільну програму. Незважаючи на інвалідність, у Вадима все виходить. Він допомагає батькам по господарству і дуже тішиться, що тепер у нього є своя кімната.

Дивовжина історія про те, як здійснюються найзаповітніші мрії, облетіла мережу.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Митрополит Епіфаній терміново звернувся до українців, тисячі маленьких янголят залишилися у біді: "Чужих дітей не буває".

Також портал Знай.uа писав, що доля змилувалась над незрячою дівчинкою з великими блакитними очима: найрідніші кинули її ще в пологовому

Також портал Знай.uа писав, що самотня українка усиновила трьох діток-сиріт і ледь втекла з рідного Донецька: "Куля не обирає"