У неділю, 29 листопада, на Буковині жінка прийшла на виборчу дільницю та взяла одразу два бюлетені, щоб проголосувати за себе і за сина.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби поліції Чернівецької області. Правоохоронці відкрили кримінальну справу, коли члени ДВК видали жінці два бюлетені.

Про правопорушення поліції повідомили спостерігачі громадянської мережі ОПОРА.

Тим часом в Ужгороді чоловік прийшов на виборчу дільницю проголосувати, візит закінчився викликом правоохоронців. Як повідомили у пресслужбі місцевої поліції, мешканець Ужгорода прийшов на дільницю близько 19:30, щоб проголосувати у другому турі виборів мера. Чоловіка обурило, що в бюлетені потрібно обрати одного з двох кандидатів, і немає варіанту "Проти всіх".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що за результатами екзитполів у другому турі виборів мера Львова, які відбулись у неділю, 22 листопада, зі значним відривом від опонента перемогу здобуває чинний міський голова Андрій Садовий.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії

Також, "Знай.uа" писав, що експерт пояснив, чому Краснов переможе Філатова