У понеділок, 30 листопада, на території центральної районної лікарні у Вижниці (Чернівецька область) помер чоловік, не дочекавшись допомоги медиків.

Про це на своїй сторінці в Instagram повідомив користувач romagromov.ak_47. За його словами, чоловік самостійно прийшов до лікарні і 40 хвилин чекав, поки хтось з медиків звільниться і зможе йому допомогти.

Раптом йому стало гірше і лікарі почали надавати допомогу, проте було вже надто пізно. Буковинець помер на порозі лікарні.

УВАГА! На відео присутня ненормативна лексика! 18+

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, на Львівщині 27 листопада через перебої з електрикою у реанімації Жовківської районної лікарні померли двоє пацієнтів з Covid-19, підключені до апаратів ШВЛ. Пацієнти задихнулися, хоча у лікарні були електричні генератори на випадок аварійного відімкнення електроенергії, але їх так і не застосували.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Путіна заговорили про економічні проблеми: падіння рівня життя і ще один мільйон бідних.

Як повідомляв Знай.uа, у Львові від ковіда помер відомий лікар, який заперечував пандемію - "Він теж не вірив…".

Знай.uа писав, жахіття у продуктовому кошику: ніколи не купуйте ці продукти в супермаркеті.