Олексій Каспрук, відсторонений від посади мері Чернівців, оригінально привітав свого наступника - Романа Клічука, який переміг на місцевих виборах.

Своє привітання колишній мер опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Порадившись з колегою, вирішили привітати Романа Клічука з довірою чернівчан. Вітаємо! Не підведіть! До праці!", - написав Каспрук.

Нагадаємо, у Чернівцях відбувся другий тур виборів мера. Перші результати екзіт-полів оприлюднив Інститут соціології Маковецького. Відповідно до них, новим очільником міста залишається кандидат від партії Єдина Альтернатива Роман Клічук. Його противник, Віталій Михайлішин із одноіменної партії, програє виборчі перегони.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нещодавно Роман Клічук, що змагався за крісло мера Чернівців, отримав позитивний тест на коронавірус.

"Тепер і я приєднався до лав хворих на Covid-19. Сьогодні відчув себе вкрай погано: температура, слабкість. Одразу зробив тест, який виявився позитивним, і рентген, що показав пневмонію", - написав Клічук.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Кернес потрапив до рейтингу найпопулярніших мерів України.