Поліцейська з Буковини потребує допомоги небайдужих громадян - днями вона потрапила в аварію зі своїм напарником і на даний момент перебуває у вкрай важкому стані.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповіла колега постраждалих Ірина Солодчук на своїй сторінці в Facebook.

У п'ятницю, 27 листопада, в Сокирянському районі Чернівецької області сталася ДТП – вантажний автомобіль MAN зіткнувся з мікроавтобусом IVECO. В результаті події постраждала 25-річна капрал поліції Новодністровського ВП Юлія Заболотна, а також загинув її 37-річний колега капітан поліції Олег Мартинюк.

Як повідомила Ірина Солодчук, у Юлії сталася зупинка серця і дихання (клінічна смерть), проте лікарям вдалося повернути її до життя. На даний момент дівчина перебуває в реанімації і потребує допомоги небайдужих громадян.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Юлю вдома чекає два прекрасних синочка і коханий чоловік! Прошу матеріальної допомоги на лікування Юлії та молитви🙏 🙏 🙏!!!"- написала колега постраждалої.

Пост Ірини Солодчук у Facebook / скріншот
Пост Ірини Солодчук у Facebook / скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 17-річна буковинка зробила зворушливий подарунок бабусі з дідусем: "це кіно про вас".

Як повідомляв портал Знай.ua, страшна ДТП під Чернівцям забрала життя поліцейського, українці не стримують сліз.

Також Знай.ua писав, що хворих і побитих коней, на який чекала б неминуча смерть, рятує Чернівецька родина.