Популярна українська телеведуча "Ранок з Україною" Лілія Ребрик частенько публікує яскраві кадри з життя, а також презентує українцям цікаві новини про те, на що чекати телеглядачам у майбутніх ефірах.

Читайте Знай в Google News!

Так, Лілія Ребрик заінтригувала своїх шанувальників вельми цікавими кадрами з ще одним ведучим - Анатолія Анатолічем, разом з яким вона веде програму "Ранок з Україною".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лілії Ребрик в мережі Instagram.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"З першим днем зими! Офіційно починаю чекати на Новий Рік. І пам'ятайте, настрій створюємо собі ми самі.", - підписала свіжі кадри телеведуча.

На опублікованому відео можна помітити двох ведучих - Лілію Ребрик і Анатолія Анатоліча, які радісно танцюють під сніжинки, що падають на них. Так вони анонсували новий випуск програми "Ранок з Україною".

Варто також нагадати нашим читачам, що Лілія привітала українців з початком нового робочого тижня в Instagram. На фото блондинка в ефектному червоному костюмі, гольфі кольору капучино з чудовим денним макіяжем і локонами на волоссі. Ліля по-діловому взяла руки в боки, що свідчить про її робочий настрій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Влад Яма відхопив аж двох спекотних красунь: "Все не так просто".

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Ребрик відкрила двері своєї спальні для українців: такою її бачив тільки чоловік.

Знай.uа писав, Лілія Ребрик "на стилі" похвалилася стрункими ніжками з усіх ракурсів: "По слизьких тротуарах ходити".