Роман Клічук, який у другому турі виборов перемогу на місцевих виборах та став мером Чернівців, планує відмовитися від зарплатні.

Про це очільник міста заявив у прямому ефірі на соїй сторінці в Instagram.

Окрім посади мера, Клічук володіє мережею магазинів та кількома ресторанами у Чернівцях. Він зазначив, що вважає за потрібне відмовитися від мерської зарплатні, яку йому нараховує держава, та переправляти кошти на благодійність, зокрема для тих українців, які постраждали від карантину.

"Я хочу сказати, що я хочу відмовитися від зарплати мерської... Тому що я вважаю, що ці кошти, які я мав би отримувати на посаді мера, треба віддати на благодійність. Певно, що буду її перераховувати... Чи це буде якийсь фонд, чи що... На той фонд, який потраплятиме людям, які постраждали від карантинних заходів", – розповів Клічук.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, у Чернівцях відбувся другий тур виборів мера. Перші результати екзіт-полів оприлюднив Інститут соціології Маковецького. Відповідно до них, новим очільником міста залишається кандидат від партії Єдина Альтернатива Роман Клічук. Його противник, Віталій Михайлішин із одноіменної партії, програє виборчі перегони.

Нещодавно Роман Клічук, що змагався за крісло мера Чернівців, отримав позитивний тест на коронавірус.

"Тепер і я приєднався до лав хворих на Covid-19. Сьогодні відчув себе вкрай погано: температура, слабкість. Одразу зробив тест, який виявився позитивним, і рентген, що показав пневмонію", - написав Клічук.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Кернес потрапив до рейтингу найпопулярніших мерів України.