Чернівецька волонтерка й активістка Марта Левченко удостоїлася нагороди "Жінка України 2020" у номінації "Соціальний внесок".

Через інтернет-голосування на офіційному сайті премії за активістку віддали найбльше голосів.

"Це надихаюче визнання справи, в яку я вклала душу! Для мене честю було прийняти нагороду, в оточенні жінок, що творять історію нашої прекрасної країни! ⁣⁣Вчора я говорила про Місто добра Центр доброти для мами і дитини, про його неймовірних мам, що віднаходять в собі сили жити далі, попри пережите, які докорінно змінюють свої долі заради майбутнього власних дітей. І з честю прийняла нагороду саме від Їх імені, тому, що кожна з них заслуговує цієї нагороди", - написала волонтерка на своїй сторінці у Facebook після церемонії нагородження, що відбулася у вересні.

Марта Левченко – благодійниця і керівниця Фонду "Майбутнє України", яка більше десяти років займається адресною допомогою дітям з неблагополучних сімей. Під опікою фонду три тисячі дітей зі всієї Україні. За роки роботи Марта зрозуміла, що майже не існує ситуацій, коли розлука дитини і мами є виправданою і корисною для малечі. І так само майже не існує ситуацій, коли можна допомогти дитині, не допомагаючи при цьому її мамі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Марта залучила більше 9 мільйонів гривень на будівництво великого комплексу надання соціальних послуг та притулку найбіднішим сім’ям задля збереження дитини в сім’ї "Місто добра".

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Чернівцях родина Мурару виховує прийомних дітей.

Також Знай писав, що на Тернопільщині родина усиновила 6 дітей.

Нещодавно Знай передавав, що американська сім'я удочерила дівчинку з Албанії.