Акторка "Жіночого кварталу", колега зірки пікантної комедії "Свінгери" Анни Саліванчук і Юрія Ткача у ситкомі "Одного разу під Полтавою", Ірина Сопонару активно веде сторінку у Instagram. Зіркова красуня також часто з’являється на світських заходах.

Читайте Знай в Google News!

Так, у новому випуску "Світського життя" Каті Осадчої, Ірина Сопонару назвала причину розставання з бойфрендом-британцем і розповіла, як провідувала подругу Анну Саліванчук у пологовому.

"Так співпало, що на жаль, чи на щастя ми розійшлись до карантину. Так сталося. Єдине, що можу сказати - відносини на відстані працюють, це можливо тому що за ці 5 років - це були найкращі відносини у моєму житті. А зараз ми дійшли то такого етапу, що я не можу так, а він не може тут. А я про еміграцію навіть не замислювалась", - розповіла Сопунару, додавши, що не зійшлись на тому, у якому місці їм бути разом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Її бойфренд називав Ірину правильною дівчинкою у неправильному місці. Він би хотів її забрати туди, але це неможливо.

"Напевно, в якийсь момент я зрозуміла, що все, я хочу бути постійно разом. А йому тут важко було, він себе не знайшов. Я не можу змусити людину бути щасливою в тому місці, де їй не хочеться", – каже Сопонару.

І все б нічого, та розрив із коханим припав на всесвітню ізоляцію. І вдома, на карантині, вона опинилася сама-самісінька.

"Щойно ми розійшлися, я не могла про це говорити навіть з близькими людьми. Було важко. Однією на карантині, ці всі думки мільйонно тисяч думок ... Ну, що я можу сказати? Я після цього всього стала ще сильнішою, такі ситуації мене загартовують, правда", – розповіла вона.

Тоді пережити цей період їй допомогли заняття із психоаналітиком, музика і книжки, без яких білявка просто не уявляє життя. Та й від прихильників, як зізнається красуня, й досі немає відбою, які закидають її коштовними подарунками.

Дівчина каже, що поки що не знайшла справжнє кохання, але не втрачає надії. І на карантині вже з’явився той, хто має всі шанси підкорити серце красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Коханка" Ткача і напарниця Кравець з кварталу осідлала прекрасного жеребця.

Як повідомляв Знай. ua, Юрій Ткач злив свіжий кадр зі зйомок"одного разу під Полтавою".

Також Знай. ua писав, що зірка "Кварталу 95" готувати не любить, але може дечим здивувати.