На Буковину з півдня сунеться циклон, що принесе потепління вже за декілька днів.

Про це розповіла очільниця Чернівецького обласного гідрометцентру Тетяна Негадайлова, передає ІА АСС.

"Починаючи з 10 грудня і до кінця тижня ми будемо під впливом південного циклону. І до нас прийде потепління з південних районів, пройдуть помірні опади, місцями навіть значні, це буде сніг, який потім перейде у дощ. На рівнині опади будуть переважно у вигляді дощу", - каже Тетяна Негадайлова. Лише у суботу та неділю дощ переходитиме у мокрий сніг.

"У нас буде м’яка погода, тому що навіть нічні температури будуть у межах 0-3 градусів тепла, а денні - 5-7 градусів з позначкою плюс. Таким буде наступний період і лише після його закінчення, десь з середини наступного тижня, ми знову повернемося до цієї погоди, яка відмічається зараз", - розповідає Тетяна Негадайлова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, погода на Новий Рік-стихія готує українцям сюрприз під шампанське та Олів'є.

Як повідомляв Знай.ua, чи зустрінуть українці Новий рік зі снігом: синоптики розповіли про погоду на свята. Перед самим Новим роком згідно з прогнозами настане відлига.

Знай.ua писав, коли в Україну прийде справжня сніжна зима: синоптик кардинально змінив прогноз на грудень. Експерти обіцяють українцям м'який грудень, де буде і сонце, і мінусова температура.