Стало відомо про те, що дочка відомої української телеведучої, Лілії Ребрик знялася в багатосерійному фільмі.

Таким чином, повідомляється, що Лілія Ребрик мати двох чудових дівчаток, і ось, одна з них вже встигла знятися у фільмі. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram зіркова мама показала, як старша дочка, восьмирічна Діана працює на знімальному майданчику.

Ведуча також зізналася, що на роль мами її у фільмі не затвердили, але, дочка вже встигла обійти в цьому Лілію.

Зовсім скоро відбудеться прем'єра фільму» вірна подруга", де якраз і зіграла Діана. А зіркова ведуча вірить, що в найближчому майбутньому вони з дочкою точно зустрінуться на одному знімальному майданчику.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Лілія Ребрик показала на сторінці в соцмережі свою маму віру, яка відзначила День ангела разом з надією і Любов'ю. На свіжій фотографії Лілія позує з матір'ю на красивій квітковій клумбі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведуча Лілія Ребрик відзначила перший день зими з кумом Лободи:"починаю чекати Новий Рік".

Як повідомляв портал Знай, ведуча Лілія Ребрик вирішила прискорити кінець 2020 року: всім вже набрид.

Також портал Знай писав, що Лілія Ребрик відкрила двері своєї спальні для українців: такою її бачив тільки чоловік.