Виконуючий обов'язки міністра освіти Сергій Шкарлет розповів, в якому форматі проходитиме навчання під час локдауну в січні 2021 року.

Читайте Знай в Google News!

Відповідну заяву він зробив на своєму Telegram-каналі.

Відомо, що з 8 по 24 січня 2021 року в Україні введуть жорсткий локдаун, який в тому числі передбачає закриття освітніх установ. У зв'язку з цим Міністерство освіти вже підготувало листи, адресовані навчальним закладам, в яких міститься прохання про впровадження всіх можливих заходів, спрямованих на належну організацію навчального процесу.

"З метою зменшення ризику поширення коронавірусу, за рекомендацією МОЗ та спільно з іншими міністерствами, затверджені заходи з посилення карантинних обмежень. Одним із пунктів таких обмежень, на вказаний період, є заборона відвідування закладів освіти будь-якої форми, крім дошкільних та спеціальних (спеціальні школи та навчально-реабілітаційні центри), але це не означає, що освітній процес має зупинитися", - зазначив Шкарлет.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Крім цього, чиновник подякував усім, хто керує школами, і батькам, які долає виклики пандемії і реалізовують невідкладні заходи з організації дистанційного процесу навчання.

Шкарлет попросив всіх поставитися з розумінням до введених заходів, оскільки найбільша цінність людини – це здоров'я і життя.

Пост Сергія Шкарлета / скріншот
Пост Сергія Шкарлета / скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в українському підручнику" Захист Вітчизни " розділ про ЗСУ проілюстрували фотографією російських солдатів.

Як повідомляв портал Знай.иа, Innovation DTEK підписав меморандум про співпрацю з Міністерством освіти і науки України, який передбачає збір інноваційних рішень серед студентів вузів.

Також Знай.иа писав, що у МОН прокоментували дати зимових канікул у школах.