Новоспечений мер Чернівців Роман Клічук вважає, що градоначальник має отримувати високу заробітну плату.

Разом з тим Клічук зазначив, що планує віддавати отримане на благодійність, пише "Суспільне".

"Я говорив, що відмовлюсь від неї лише на період карантину. Знаю багатьох підприємців, яким зараз важко. Було би неправильно отримувати зарплату в повному обсязі, тому віддаватиму її на благодійність", - сказав Клічук.

Він також назвав свою нову посаду "найбільшим благодійним проєктом".

"Я людина забезпечена, тому бути міським головою – це мій найбільший благодійний проєкт, в який я вкладу свої вміння та досвід", - підкреслив чернівецький мер.

До слова, Роман Клічук вщент розкритикував кадрові призначення чинного секретаря міської ради Василя Продана. Мова зокрема йде про призначення Андрія Ілюка на посаду глави патронатної служби міськради, який перейшов у "Рідне місто" зі "Свободи".

Тим часом новоспечений мер Чернівців Роман Клічук збирається переговорити з урядом з приводу карантину та сподівається, що йому не доведеться бойкотувати, як це роблять очільники інших міст.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, у 2020 році пандемія коронавірусу скоригувала плани на новорічні свята. Чернівці виключенням не стануть. На Соборній площі встановлять головну ялинку, і на цьому приготування закінчаться: жодних розважальних заходів влаштовувати не будуть.