Стало відомо про те, як на Буковині живуть черниці монастиря. Вони розкрили всю правду про своє життя.

Таким чином, повідомляється, що в одному з сіл Заставнівщини є Монастир Православної церкви України. Відкрили його ще в 1999 році році. У 2012 році завершили ремонт, а також освятили сам храм.

Монастир поділений на дві невеликі церкви. Сама територія дуже спокійна і тиха. Це місце, в якому можна забути абсолютно про все.

Незважаючи на те, що монастир досить молодий, про нього вже багато хто знає, і приходять.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У корпусі черниць, куди вирушили журналісти інформаційного порталу «Молодий Буковинець"смачно пахне борщем.

Одна з черниць вийшла вся в чорному. Тут знаходиться вже шостий рік.

"Такий мій хрест. Я вибрала цей шлях, і мені в ньому добре» - каже вона. Щодня вона прокидається о сьомій ранку, і починає цей день з молитви і Псалтиря.

Також, читає записки парафіян, які вони залишають.

Далі за розкладом у черниці завтра і робота. Вона різна наприклад, в цьому місяці черниця відповідає за кухню - це все в її розпорядженні. Обов'язково має бути перше і друге блюдо. А навесні, наприклад, була на господарстві, працювала на городі.

"Якщо стає важко - я молюся Богу, і тоді стає легше" додала вона.

Нагадаємо, раніше У Львові активісти відмовилися від України і Христа, Отець Юстин розкрив правду: "готуються завдати удару"

Як повідомляє портал "Знай" Чернівецький архієпископ Онуфрій захворів коронавірусом, священика рятують у реанімації

Також "Знай" писав, що Папа Римський віддав франківчанам мощі Андрія Первозванного: "Помоліться за здоров'я"