На Буковині розшукують 38-річну Анжелу Сергіївну Русу, зниклу безвісти 16 грудня.

До поліцейського відділку прийшла 80-річна мешканка села Глибока та розповіла, що її донька пішла з дому та не повернулася, на зв'язок не виходить.

Прикмети: зріст 150-160 сантиметрів, волосся темне коротке, худорлявої тілобудови, очі карі.

На момент зникнення була одягнута в спортивні штани та сіре пальто.

Особливі прикмети: шкутильгає на ліву ногу.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Поліція Чернівецької області просить громадян, які мають будь-яку інформацію про зниклу жінку, негайно звернутися за номерами телефонів: (03734) 2-14-78, 066-723-43-93, 066-095-48-65 або на спецлінію "102".

Нагадаємо, Знай писав, що під Харковом розшукують пенсіонерку, яка вийшла з дому і не повернулася. Рідні дуже переживають за жінку, так як їй регулярно потрібно робити уколи інсуліну.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.