У центрі стерилізації тварин у Чернівцях не вистачає грошей, щоб прогодувати всіх собак. Тут у вольєрах перебуває 120 тварин, а міська рада виділяє гроші на утримання лише 36.

Про це Суспільному Буковини розповіла директорка центру Ольвія Попова.

Зараз у центрі стерилізації тварин змушені купувати їжу для собак за кошти, які власне і заробляє центр. На щастя центру допомагають волонтери. Цього року центр профінансували на понад чотири мільйони гривень. Наступного року планують виділити на майже мільйон більше, це дозволить утримувати 50 тварин.

Скріншот із відео

Зараз у центрі відновили прогулянки з собаками, які можна забронювати у Facebook. Аби вигуляти собаку у центрі, потрібно забронювати час, а з собою взяти паспорт. Всім охочим нададуть повідок, з собакою можна буде поспілкуватися і обрати свого улюбленця.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У центрі більшість тварин знають, що таке повідок, але є й багато диких тварин з вулиці, які поки не соціалізовані, тому прогулянки з ними даються досить важко, хоча вони цього потребують.

Нагадаємо, що львівських котів чекає велике переселення

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі рятують змученого лебедя

Також, "Знай.uа" писав, що київські кози причепурилися до свята і окупували головну ялинку