Новий мер Чернівців Роман Клічук запропонував кандидатуру депутатки від "Єдиної альтернативи" Марини Кирилюк на посаду секретаря міської ради.

Про це очільник міста заявив під час засідання постійних комісій.

Під час виступу Марина Кирилюк заявила, що її головним завданням стане налагодження роботи між виконавчою ланкою влади и депутатським корпусом, якщо вона обійме посаду секретаря.

Марина Кирилюк володіє “Західною маркетинговою компанією” та є співзасновницею компанії “Дністеренергосервіс”, яка займається виготовленням виробів з бетону для будівництва. Має вищу економічну освіту, закінчила освітню програму “Школа мерів”.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Тим часом Роман Клічук офіційно став міським головою Чернівців. У п'ятницю, 18 грудня, новообрані депутати склали присягу, а мер міста приступив до своїх обов'язків. Під час виступу з трибуни новоспечений очільник міста подякував чернівчанам за довіру та назвав вибори 2020 року найскладнішими за весь час.

До слова, Роман Клічук вщент розкритикував кадрові призначення чинного секретаря міської ради Василя Продана. Мова зокрема йде про призначення Андрія Ілюка на посаду глави патронатної служби міськради, який перейшов у "Рідне місто" зі "Свободи".

Тим часом новоспечений мер Чернівців Роман Клічук збирається переговорити з урядом з приводу карантину та сподівається, що йому не доведеться бойкотувати, як це роблять очільники інших міст.