Одним із заступників новоспеченого мера Чернівців Романа Клічука став Юрій Лесюк.

Таке рішення ухвалили під час сесії Чернівецької міської ради.

Юрій Лесюк — відомий чернівецький лікар, за сумісництвом депутат Чернівецької обласної ради від “Єдиної Альтернативи”. Обіймав посаду заступника голови Черкаської обласної державної адміністрації Романа Боднара. Лесюка призначили у кінці 2019 року, він курував освітню та медичну сфери. До цього п’ять років був заступником директора Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА.

Нагадаємо, Роман Клічук офіційно став міським головою Чернівців. У п'ятницю, 18 грудня, новообрані депутати склали присягу, а мер міста приступив до своїх обов'язків. Під час виступу з трибуни новоспечений очільник міста подякував чернівчанам за довіру та назвав вибори 2020 року найскладнішими за весь час.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До слова, Роман Клічук вщент розкритикував кадрові призначення чинного секретаря міської ради Василя Продана. Мова зокрема йде про призначення Андрія Ілюка на посаду глави патронатної служби міськради, який перейшов у "Рідне місто" зі "Свободи".

Тим часом новоспечений мер Чернівців Роман Клічук збирається переговорити з урядом з приводу карантину та сподівається, що йому не доведеться бойкотувати, як це роблять очільники інших міст.