Річку Прут, що у Чернівцях, "окупували" довгошеї красені, незважаючи на те, що на дворі 28 грудня.

У соціальних мережах мешканці Чернівців розповідають, що лебедям полюбилося місце біля міського пляжу, що на вулиці Донбасівській.

Зараз там майже постійно можна побачити 12 лебедів, усі вони плавають неподалік від берега.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Тим часом на Хмельниччині понад дві сотні лебедів одомашнились і тепер можуть не відлетіти у теплі краї. Птахи оселилися на ставку завдяки небайдужим містянам, які регулярно їх підгодовували, йдеться в сюжеті ТСН. Ветеринари б'ють на сполох і переконують: таким чином люди роблять птахам лише гірше, бо ті стали ручними і вже не так пристосовані до виживання.

А у Чорнобилі рятують лебедів, які постраждали через зіткнення із електроопорою. Там розповіли, що до біологів надійшло повідомлення від працівників державного підприємства "ЦППРВ". Ті розповіли, що на території комплексу виробництв "Вектор" перебувають двоє лебедів-шипунів. Виявилося, що птахи зіткнулись з висотними конструкціями поблизу будівель і потребували допомоги.

Нагадаємо, раніше Тернопільські школярі нагодували бездомних рексів та Мурок: гідний приклад для всіх

Як повідомляє портал Знай.ua Голодні кияни почали красти собачий корм

Також Знай.ua писав, що Голодні київські голуби почали обкрадати собак: відео