У середу, 30 грудня, в Чернівцях раптово помер військовий хірург, полковник медичної служби запасу, начальник поліклініки Чернівецького військового шпиталю Степан Пантелеймонович Голуб.

Про трагічну звістку повідомили його колеги у соціальних мережах. Хто знав Степана Пантелеймоновича особисто, розповідають, що той був дуже чуйним та ввічливим - як з колегами, так і зі своїми пацієнтами.

"Його енергетика, інтелігентність, спокій та рівновага створювали позитивну ауру та викликали довіру до нього. Доступність, відкритість у спілкуванні, чуйність, доброзичливість дозволили здобути прихильність пацієнтів та глибоку шану колег. Його слово було беззаперечним авторитетом для всіх. Нас покинула Людина із щирим серцем, чудовий друг та гарний фахівець… Вічна Йому пам’ять!", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, помер знаменитий вокаліст ВІА" Лийся, пісня " Володимир Єфименко. Йому було 66 років. Про смерть повідомили колеги виконавця.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у понеділок, 28 грудня, у віці 71 року на Буковині помер заступник голови Дисциплінарного комітету Асоціації футболу Дмитро Твілік.

Також, "Знай.uа" писав, знаменитого мільярдера отруїли на смерть: прославився "Грою престолів" і працював з Netflix