Стало відомо про те, що лікар з Чернівецької області зібрала колекцію раритетних новорічних прикрас. Світлі спогади з минулого.

Таким чином, повідомляється, що цим ялинковим прикрасам більше ста років. Дісталися вони їй від бабусі, яка доглядала за ними, щоб не розбити нічого.

Новий рік, як відомо - час чудес, і краще рішення завжди - прикрашати іграшками героїв з різних казок. Олена Бесединська пише про те, що колись прикрашали тільки одну велику ялинку, яка обов'язково повинна була стояти у вітальні, там де збирається найчастіше вся сім'я.

Деяким іграшкам, які показані в сюжеті, вже понад сто років. Вони побачили багато країн, подорожували з міста в місто. Все тому що дідусь був військовим.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Більш того, на щастя, збереглися навіть раритетні набори з прикрас. За ними вже давно полюють різні аукціонери.

Жінка розповідає, що колись в СРСР цінувалися іграшки, які були на прищіпках. У них вони теж є, і частенько вдається на аукціонах підчепити щось нове.

Більш детально розказано в сюжеті.

Нагадаємо, суворі львівські патрульні втратили спокій перед Новим роком: "Святкуйте з розумом"

Як повідомляв портал "Знай.uа", бунтуючі підприємці зустрінуть Новий рік на київському Майдані: ні кроку назад

Також, "Знай.uа" писав, патрульні показали, як бути помітним на дорозі вночі: вас може врятувати новорічна іграшка