У Чернівцях сьогодні вранці пролунав вибух. Його сила була такою великою, що скло з вікон у квартирі розкидало всією вулицею. Про це повідомляють свідки події.

Як зазначається, вибух стався приблизно о 10:30 ранку 3 січня, на вулиці Поштовій, 4. Очевидці зазначають, що епіцентром вибуху була квартира на четвертому поверсі будинку. Вікна у постраждалій квартирі вибило повністю, а великі шматки скла долетіли до будинків навпроти.

З квартири одразу ж повалив густий чорний дим. На місце вибуху одразу ж прибули рятувальники, швидка допомога, правоохоронці та аварійна газова служба.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За інформацією свідків, причиною потужного вибуху став витік газу, і нібито є постраждалий внаслідок події.

Однак у газовій службі повідомлення про витік спростовують. Разом із тим, дані про постраждалу людину підтвердилися.

Що саме стало причиною потужного вибуху, у подальшому встановлюватиме поліція.

Нагадаємо, раніше Київську Троєщину розбудив потужний вибух, бісяться заради грошей

Як повідомляє портал «Знай.uа» Масштабна пожежа на ринку піротехніки осінила спалахами небо: вогонь гасили майже 200 рятувальників

Також «Знай.uа " писав, що У Харкові під час похорону Кернеса "жартівники" запустили салют: "радіють?"