Новорічна ніч позаду, і всі ми потроху відходимо від пишних застіль і нічних гулянь. Ось і телеведуча Лілія Ребрик вирішила показати, як проходить постсвяткове життя в її родині.

На своїй сторінці в Instagram ведуча опублікувала відео, на якому ні з чоловіком... танцюють! Поки більшість українців доїдає запаси з холодильника і тихенько розтікається по дивану, сім'я Диких не сидить на місці і вже повернулася до активного життя.

"Розвантажувальні дні. День другий. Супчиком підбадьорились? Сьогодні пропоную розтрусити всі салати-шоколади-бутерброди! Біжіть танцювати! Від нас із @andrii_dykyi традиційно - дуже простий танець, який легко повторити кожному ❤️. Гортайте карусель, додаю і уповільнену версію! Щоб легше було повторювати рухи!", - написала Лілія Ребрик.

Раніше ми писали, що Лілія Ребрик опублікувала фото з чоловіком і дітьми, та на честь Дня святго Миколая підбила невеличкі підсумки минаючого 2020 року.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, ведуча Лілія Ребрик відзначила перший день зими з кумом Лободи: "Починаю чекати на Новий Рік".

Як повідомляв портал Знай.uа, ведуча Лілія Ребрик вирішила прискорити кінець 2020 року: всім уже набрид.

Також портал Знай.uа писав, що Лілія Ребрик відкрила двері своєї спальні для українців: такою її бачив лише чоловік.