Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик, яка регулярно тішить підписників позитивними фото та відео, показала, як розпочала новий, 2021 рік.

Так, на своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала хроніки з третього розвантажувального дня. Ведуча відправилася до спортзалу, аби знов прийти у форму після святкових застіль та не збивати графік тренувань.

"День розвантажувальний, третій. Знаю, важко, але ще 2 дні потрудіться і доведеться знову розслаблятися 🤣 Щоб було веселіше, беріть із собою чоловіка, подругу, сестру, у крайньому випадку - тренера 🤣 і просто мерщій до залу, ваше тіло обов’язково скаже вам «дякую». Моя особиста порада - у перші дні після святкового релаксу не надто перенапружуйтесь на тренуваннях, все має бути в розумних рамках, але, сподіваюсь, прес ще кожному під силу, не потонув він там у салатах!? А моє коронне - ще й шпагат! Звісно, необов’язково все це робити у залі. Можете влаштувати собі зал вдома - тренуйтесь по відео! Від такого теж буде 🔥 ефект! Головне - дбайте про своє тіло у ці «важкі» для нього святкові дні!", - написала Ребрик.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Лілія Ребрик впустила українців у постноворічне життя: "Супчиком підбадьорились?"

Як повідомляв портал Знай.uа, ведуча Лілія Ребрик вирішила прискорити кінець 2020 року: всім уже набрид.

Також портал Знай.uа писав, що Лілія Ребрик відкрила двері своєї спальні для українців: такою її бачив лише чоловік.