У Чернівцях привели до ладу кінотеатр Миколайчука, зробивши довгоочікуваний ремонт.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів користувач Едвард Скрипник та опублікував фотопідтвердження.

Кінотеатр Миколайчука, Facebook

"Порадувало рідне місто Чернівці.Кінотеатр Миколайчука відремонтовано!Щось було добре в цьому архітектурному конструктивізмі радянському. З сучасними матеріалами дуже гарно. Пора кінофест в Чернівцях робити. Місце вже для цього є", - написав чоловік, і з ним важко не погодитися.

Кінотеатр Миколайчука, Facebook

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тим часом у Чернівецькій області досі не відновили ділянку дороги після паводків, якою щодня возять дітей до школи. У Конятинській ОТГ на Буковині щодня возять дітей по вбитій дорозі, яку досі не відновили після літніх паводків. Рейсові та шкільні автобуси, а також легкові автомобілі, постійно застряють у глибоких ямах, а на небезпечних ділянках пасажирів доводиться висаджувати.

Нагадаємо, що у Чернівцях дорога" проковтнула " вантажівку тресту зеленого господарства.

Як повідомляв портал Знай.ua, з настанням сніжної погоди та ожеледиці у Чернівцях майже на третину зросла кількість звернень до травмпункту лікарні швидкої допомоги.

Також Знай.ua писав, що у Чернівцях комунальники цілодобово працюють на вулицях міста, розчищаючи сніг.