Популярного виробника ковбаси, чиї товари представлені у супермаркетах Чернівців, спіймали на поганій якості продукту.

Про це на сторінці Facebook-спільноти "СтопХам Буковина" пише Наталія Лазар, яка розраховувала купити якісний товар, та замість м'яса була вимушена пережовувати кістки.

СтопХам Буковина, фото з Facebook

"Перебуваючи на свята у Чернівцях , закупили продукти до столу , серед яких була і ця ковбаса відомого місцевого виробника ! Але смак продукту дуже неприємно вразив ! У ковбасі містяться подрібнені частини кісток , що аж хрустить на зубах ! Питання - яку частину кісток може містити продукт вищої якості??", - написала обурена жінка.

СтопХам Буковина, скріншот з Facebook

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Тим часом житель Кривого Рогу придбав у супермаркеті торгової мережі АТБ сосиски, всередині яких була незрозуміла сіра маса, схожа на туалетний папір. Те, що сосиски переважно виготовляються не з м'яса, а різноманітних його замінників, є дуже популярною думкою серед українців. Хоча ту тезу, що їх роблять з паперу (а точніше целюлози) спростовують виробники і спеціалісти, знахідка у магазині може слугувати ілюстрацією зворотного.

Нагадаємо, популярний київський супермаркет виявився смітником.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у Києві в супермаркеті Fozzy покупниця помітила, що по готової випічки повзають таргани.

Також портал "Знай.uа" передавав, що в супермаркеті Києва натрапили на дивовижну знахідку.