З 8 по 24 січня включно в Україні введено локдаун, і в цей час на Калинівському ринку працюватимуть лише продуктові ряди у торгових секторах.

Про це йдеться в повідомленні адміністрації Калинівського ринку.

"Адміністрація комунального підприємства МТК "Калинівський ринок" попереджає, що з 8 січня на території ринку працюватимуть лише продуктові ряди в секторах №4 та №5, а також об’єкти по торгівлі засобами зв’язку, лікарськими засобами, виробами медпризначення, кормами для тварин та побутової хімії.

Перебування людей у громадських місцях обов’язково з документом, що посвідчує особу, в масках або респіраторах з дотриманням принципу соціального дистанціювання 1.5 метри", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Чернівцях Ігор Маслянчук пішов з посади директора Калинівського ринку. Його контракт добіг кінця, і у міській раді вирішили його не продовжувати: незабаром на рнку з'явиться новий очільник. Як з'ясувалося, нове призначення проходитиме без конкурсу, мер Чернівців Роман Клічук самостійно обере кандидатуру.

До слова, паркувальні майданчики у Чернівцях мають стати муніципальними, аби міський бюджет поповнювався. Цим питанням вже зайнялася новостворена депутатська комісія з питань ЖКГ, повідомив очільник міста Роман Клічук на своїй сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, мер Чернівців Клічук показав нову радницю - красуня, білявка і розумниця.

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни вручили Надалу безцінний подарунок перед Новим роком

Також, "Знай.uа" писав, що Марцінків назвав 5 головних досягнень Франківська у 2020-му