Підвищення комунальних тарифів, особливо в умовах пандемії, це знущання над власними громадянами.

Про це мер Чернівців Роман Клічук написав на своїй сторінці в Instagram.

"Локдаун – це не єдина економічна проблема, з якою зіткнулись наразі практично всі українці. З 1 січня, після надзвичайно складного для країни року, підвищились тарифи на газ та електроенергію. І мене, як і всіх чернівчан, обурює таке ставлення держави до своїх громадян", - вважає очільник міста.

"Склалася абсурдна ситуація: чим менше люди споживають, тим вищий для них тариф. По-перше, це несправедливо по суті, бо фактично людину карають за те, що вона, приміром, економить чи впроваджує технології енерго- і теплозбереження. По-друге, давайте згадаємо, що НКРЕКП може встановлювати нові тарифи лише після громадських слухань. Останніми роками ці слухання перетворились на формальність, і зараз точно настав час це змінити. НКРЕКП та Кабінет міністрів України мусять нарешті почути людей", - заявив Клічук.

скріншот: Instagram Романа Клічука

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

скріншот: Instagram Романа Клічука

скріншот: Instagram Романа Клічука

скріншот: Instagram Романа Клічука

Нагадаємо, у Чернівцях планують акцію протесту проти жорстких карантинних обмежень та росту вартості комуналки. Друге обурені містяни назвали тарифним геноцидом. Повідомлення про запланований пікет розлітаютсья по десятках Viber-чатів. Як зазначають організатори, акція протесту проходитиме під стінами Чернівецької міської ради у вівторок, 12 січня. Початок - о 12:00.

Як повідомлявпортал Знай.ua, Українців змусять ще раз платити за ту ж комуналку: особливо важко буде без ОСББ

Також Знай.ua писав, що тарифи на газ знову жахають українців: скільки доведеться платити за доставку в 2021