В Чернівецькій області собака покусала п'ятирічну дитину.

У Чернівецькій дитячій клінічній лікарні розповіли, що зараз постраждала дівчинка знаходиться під постійним наглядом медиків, передає molbuk.ua.

Відомо, що дитина 2015 року народження мешкає у Кіцманському районі. На неї напала собака, через що маленька буковинка отримала серйозні травми голови та шиї.

Раніше у Сваляві (Закарпаття) зграя безпритульних собак накинулася на місцеву мешканку. Жінка каже, що зранку йшла по вулиці Визволення, коли побачила бродячих тварин. Собаки, ймовірно були голодними, а може й хворі на сказ. Так чи інакше, пси накинулися на людину. На щастя, сама жінка не постраждала, "на відкуп" віддала сумку - от на ній і справді не лишилося живого місця.

Дика НП змусила здригнутися Франківськ - у ніч на 15 листопада на вулиці Івасюка собака напав і жорстоко покусав беззахисну жінку. На відео видно, як агресивна тварина накинулась на жінку та повалила її на землю, кусаючи при цьому частини тіла, які потрапили їй "під зуби". Згодом перехожим вдалося відігнати собаку від жертви.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, в Запоріжжі на території школи на дитину напав собака. Одна з матерів записала ролик.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , шкуродерка із Запоріжжя замучила десятки тварин і спробувала вийти сухою з води-адвокат не допоміг.

Також "Знай.uа" писав про те, що у Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, замучивши до смерті-рятувати вже було нікого.