У Чернівцях звільнили з посади командира роти патрульної поліції за порушення політичної нейтральності – на своїй сторінці в соцмережах він розмістив інформацію на підтримку однієї з політичних сил.

Детальніше про це розповідає видання "Суспільне".

Повідомляється, що командир роти патрульної поліції Вадим Борлодян встановив на аватарці в соціальних мережах рамку на підтримку однієї з політсил області. Незважаючи на множинні зауваження, він не прибрав символ підтримки, за що було відкрито службове розслідування. За підсумком співробітник поліції був звільнений з посади, а його 12 колегам, яких спіймали за тим же, було винесено догану.

За словами самого Вадима Борлодяна, він не проводив агітацію в робочий час, а лише додав фото в Facebook рамку про підтримку політичної сили, від якої балотувався його колишній командир роти.

Колега звільненого поліцейського Ірина Сандуляк, якій винесли попередження в ході службового розслідування, виступила на підтримку Вадима Борлодяна. Вона та інші поліцейські написали колективне звернення про повернення на посаду звільненого колеги.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Клічук вважає, що тротуарних "окупантів" необхідно перевести на ринки.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Буковині збільшилася кількість сімей, які зможуть отримати субсидії у 2021 році.

Також Знай.иа писав, що шалені ціни на газ змусили буковинців хапатися за бензопилу, запасаємося дровами:"це знущання".